تفاوت مشاور با وکیل مهاجرت:
شاید برای بسیاری از افراد سوال پیش آمده باشد که تفاوت مشاور باوکیل مهاجرت چیست و شاید هم حتی بعضی از افراد نمی دانند که اصلا تفاوتی بین این دو می باشد.
در اینجا می پردازیم به توضیح کامل وکیل مهاجرت و همین طور مشاور مهاجرت، و تفاوت بین این دو. در ادامه با ما همراه باشید.
مناسب ترین وکیل مهاجرتی کانادا کیست؟ و اینکه ما در کشورمان، چطور به وکیل مهاجرت کانادا، دسترسی داشته باشیم؟
همه اینها سوالاتی می باشد که در ذهن افرادی که تصمیم به مهاجرت به کانادا را دارند و به دنبال یک وکیل خوب و خبره می باشند، می چرخد.
همه این مواردی که بیان شد، باعث می شود که روزانه اشخاص بسیاری، در پی مناسب ترین و بهترین وکیل مهاجرت کانادا باشند.
کسانی که تصمیم دارند به کشور کانادا مهاجرت نمایند می بایست همه مورد های حقوقی خود را به یک وکیل کارکشته و خبره بسپارند که با مقررات مهاجرتی کانادا، به طور کامل آشنایی داشته باشند.
با دقت براینکه قوانین ومقررات مهاجرتی کانادا در حال تغییر می باشد، اشخاصی که می خواهند یک وکیل مهاجرت به کانادا برای کارهای خود برگزینند باید به تمامی قوانین و مقررات جدید آشنایی کامل داشته باشد و به طوری که مسلط به قوانین سفارت خانه های کانادا در بقیه کشورها باشد.
در نگاه دیگر، انتخاب یک وکیل مهاجرتی خیلی حساس بوده و می تواند در سرنوشت و آینده متقاضیان بسیار تاثیر گذار باشد.
در این نوشته ما می خواهیم بپردازیم به تفاوت مشاور با وکیل مهاجرت، تا شما مهاجرین عزیز بتوانید از تفاوت بین وکیل مهاجرت و مشاوره مهاجرت مطلع شوید .
وکیل مهاجرت به شخصی می گویند که وکالت اشخاص متقاضی را برای مهاجرت قبول می کند.
و اما مشاور مهاجرت، شخصی است که می خواهد مشاور مهاجرت در کانادا بشود، در اول می بایست دوره های مخصوص را که برای او به واسطه سازمان مهاجرت گذاشته شده را بگذراند و بعد از گذراندن دوره ها و گرفتن گواهی نامه رسمی، می توان در کار مهاجرت و گرفتن پرونده های مهاجرتی شروع کند.
ولی اختیاراتی که مشاور مهاجرت کانادا را دارا می باشد با کسی که وکیل مهاجرت به کانادا می باشد فرق های بسیاری دارد.
وکیل مهاجرت حکم دادستان را دارا می باشد که این قدرت را دارد با فرد متقاضی برای مصاحبه مهاجرت با او همراهی کند و در جوار موکل خود باشد.
نکته ای که از تمام نکته های گفته شده، مهم تر می باشد، این است، زمانی که پرونده مهاجرتی با شکست مواجه شود در این موردها، مشاور مهاجرت به کانادا حق اعتراض ندارد و موکل مجبور است با یک وکیل مهاجرت به کانادا قرارداد ببندد.
بنابراین بهتر است مهاجرین مهاجرت به کانادا، در اول کار، با یک وکیل مهاجرت به کانادا قرارداد ببندند تا اینکه با مشاور مهاجرت به کانادا.
مشاوران مهاجرت به کانادا برای اینکه دارای مجوز های لازم و ضروری، در کار مهاجرت به کانادا باشند می بایست جزء اعضای مشاوران مهاجرت به کانادا و شورای تنظیم قوانین و مقررات کشور کانادا ICCRC باشند تا این مجوز را دارا باشند و بتوانند به طور حرفه ای و تخصصی در این باره فعالیت و تلاش کنند.
در ادامه باز هم به تفاوت مشاور باوکیل مهاجرت می پردازیم :
1-خدمات :
وکلای مهاجرت به کانادا و مشاورین مهاجرت به کانادا تمام آنها این توانایی را دارند که خدمات شبیه مهاجرتی به متقاضیان خود ارائه دهند اما تنها وکیل ها می توانند در دادسراهای فدرال به همراه متقاضیان خود حضور داشته باشند و موکلان خود را در موردهای خاص و پیچیده و مشکل دادگاه های فدرال همراهی نمایند اما مشاوره های مهاجرت به کانادا تنها این توانایی را دارند که درخواست تجدید نظر بدهند.
2-آموزش:
افرادی که پروانه وکالت را دارا می باشند ، عموما در دانشکده های حقوق درموردهای متفاوت دوره های آکادمیک می بینند که برای گرفتن مدرک می بایست یک دوره 3 تا 4 ساله را بگذرانند و در امتحان های حقوقی شرکت کنند تا بتوانند به وکالت دست یابند
اما افرادی که مشاوره مهاجرت به کانادا می باشند با طی کردن دوره های 6 ماهه الی یک ساله می توانند بعد از قبولی در امتحان مربوطه عضو اتحادیه شورای مهاجرین شوند و کار خود را به صورت رسمی و قانونی شروع می کنند.
نتیجه گیری برای تفاوت مشاور باوکیل مهاجرت:
برگزیدن یک وکیل مهاجرت کانادا و یا مشاور مهاجرت به کانادا می تواند اثر های قابل توجهی در پیروزی پرونده مهاجرتی اشخاص متقاضی داشته باشد پس می بایست به تفاوت مشاور با وکیل مهاجرت توجه نمایید و اشخاصی که می خواهند به کانادا مهاجرت نمایند می بایست با تحقیق و بررسی تمام و کمال نسبت به یک وکیل با سابقه و کارکشته درمورد موضوع مهاجرت اقدام کنند.
هرکدام از پرونده های مهاجرتی در کانادا، آئین نامه هایی را دارا می باشد که ختم می شود به مقررات اصلی که قانون اصلی را به درستی و خوبی شرح می دهد.
و هر وکیل مهاجرت در کانادا که تصمیم دارد کار مهاجرتی انجام بدهد می بایست آئین نامه ها و همین طور قانون و مقررات مهاجرتی را بداند و بر هر دوی آنها تسلط کامل داشته باشد .
به عنوان مثال، در کتاب قوانین دانشجویی، یک قسمتی از آن آئین نامه ها می باشند و قسمت دیگر قوانین و مقررات افسر پروند می باشد.
بنابراین وکیل ها خود به خود به این نتیجه نمی رسند که شخص دارای شرایط مهاجرت می باشد یا نمی باشد، بلکه به قوانین رجوع می کنند.
به غیر از این 2 منبع های اصلی و اساسی می توان بیان کرد منبع های حاشیه ای هم موجود می باشد برای مهاجرت به کانادا، مثل معاهدات بین المللی.
به عنوان مثال معاهده بین المللی نفتا، معاهده ای که در میان کشورهای کانادا و آمریکا و مکزیک می باشد و یا معاهده بین المللی دیگر.
پس این معاهده ها و قوانین و مقررات آنها، معمولا خیلی کمک می کند به عنوان منبع حاشیه ای برای کمک به فرد برای مهاجرت به کانادا و گرفتن اقامت کانادا و آغاز بیزینس در کشور کانادا.
و در این کار وکیل به این قوانین و مقررات بین المللی مراجعه می کند و اگر بنا، براین باشد که وکیل کار یک شرکت را انجام دهد که درزمینه اینترنشنال باشد و یا مولتی نشنال کمپانی باشد از همه این معاهده ها استفاده می کند و
همچنین به آن قوانین مراجعه می کند.
به غیر از قوانینی که در قوانین مهاجرت به کانادا وجود دارد و همچنین به غیر از اینکه چیزی در آئین نامه ها آورده است،
علاوه بر معاهده ها، یک مسئله و موضوع خیلی مهم تری هم وجود دارد
که در کشور کانادا سیستم حقوقی یا سیستم کامن لا گفته می شود.
به جز استان کبک در کشور کانادا که سیستم آن متفاوت می باشد،
زیرا سیستم نظامی حقوقی آن اکثرا فرانسوی می باشد و اختصاصی و منسجم می باشد و علاوه بر این استان، بقیه استان های کشور کانادا رویه قضایی آن متفاوت می باشد.
این مطلب ها بسیار مهم و ضروری می باشد زیرا باید تشخیص داده شود که وکیل شما قوانین و مقررات و رویه قضایی را خوب و قوی می داند.
به عنوان مثال آقای ایکس از کشور افغانستان، ده سال پیش می خواسته پناهندگی بگیرد و به اداره مهاجرت کانادا مراجعه کرده است و یک رای در این باره صادر شده است و آن رای ملاک پرونده وکیل خواهد بود برای پرونده یک شخص دیگر و به آن می شود مراجعه کرد چون مستند می باشد این کار شدنی می باشد.
زمانی که وکیل مهاجرت به کانادا به دادسرا می رود به پرونده های گذشته که قبلا رای داده شده مراجعه می کند وچون سابقا دادگاه این رای را صادر نموده است در حال حاضر هم باید این رای را بدهد، این مورد هایی که در بالا بیان کردیم، برای همه پرونده های مهاجرت به کانادا صدق می کند.
نقش وکیل زمانی که ویزای کار کانادا ، با شکست روبرو می شود:
مثلا وکیل مهاجرت کانادا برای موکل خود که می خواهد اقامت کانادا را بگیرد از راه ویزای کار، تقاضای ویزای کار کانادا را می دهد.
ویزای کار کانادا، با شکست روبرو می شود، وکیل مهاجرت کانادا می خواهدبه پرونده اعتراض نماید، او بر چه پایه و اساسی این کار را انجام می دهد؟
قانون و یا معاهده، زیرا بر پایه پرونده های گذشته که اداره مهاجرت کانادا بر روی آنها، رای صادر نمود است.
و به آنها مراجعه می کند و بر پایه این مستندها به دادگاه بیان می شود که افسراداره مهاجرت اشتباه کرده و رای نادرست داده است و این می شود ملاک وکیل، پس پرونده مهاجرت زنده می شود و مشکلات آن برطرف می شود.
پس در کشور کانادا این موضوع خیلی قابل اهمیت می باشد و هر پرونده ای شامل ویزای تحصیلی کانادا و ویزای کار کانادا و حتی ویزای توریستی کانادا، همه این مورد ها مستند های قانونی و رسمی مشخصی را دارا می باشد و هیچ گونه نظری، بر پایه نظر فردی نمی باشد و تماما بر پایه قانون تشخیص داده شده است.
و اگر اشخاص رعایت نکنند می شود گفت که مثلا آقای افسر پرونده شما می بایست به این موضوع توجه می کرد زیرا که قانون وجود دارد. درصورتی که این قانون و مستندات نباشد و توجه نشود، اعتراض و شکایت خود را به دادگاه های برتر و بالاتر برده و در آنجا این موردها رسیدگی می شود.
در دادگاه های بالاتر و برتر می شود به منبع ها و قانون ها مراجعه نمود و یکی از کارهایی که عموما وکیل ها در پرونده های مهاجرت به کانادا همیشه توجه می کنند این می باشد که پرونده های گذشته موفقی که بر روی آن پاسخ موفق و مثبتی از سمت اداره مهاجرت به کانادا دریافت کرده اند را به آن مراجعه می کنند.
به عنوان نمونه وکیلی به اداره مهاجرت کانادا مراجعه کرده، و می گوید در پرونده شماره …. و سال …. آقای ….و خصوصیات این پرونده های مهاجرتی شبیه موکلم می باشد، از شما تقاضا دارم این پرونده دیرینه و قدیمی که بر روی آن پاسخ موفق گرفته ام را بررسی فرمایید.