دسته‌ها
مهاجرت به کانادا

مرحله های گرفتن پذیرش تحصیلی در کانادا

مرحله های گرفتن پذیرش تحصیلی در کانادا:

( مرحله های گرفتن پذیرش تحصیلی در کانادا )

در اینجا می خواهیم صفر تا صد مرحله ها جهت رسیدن به کشور کانادا و آغاز تحصیل در این کشور را به صورت خلاصه وار و ساده در 6 مرحله توضیح دهیم:

مورد نخست: آماده سازی مدرک تحصیلی

به بیان ساده چنانچه همچنان مشغول به درس خواندن می باشید، درس خود را با ریز نمره ها و معدل خوب به پایان رسانده و در صورتی که تحصیل شما تمام شده است، جهت آزادسازی مدرک تحصیلی خویش از سمت دانشگاه اقدام نمایید. توجه کنید که هم به خود مدرک تحصیلی و هم به ریز نمرات آن احتیاج خواهد بود.

مورد دوم: صلاحیت عملی در زبان انگلیسی و فرانسوی:

از آنجا که در کانادا امکان تحصیل به هر 2 زبان انگلیسی و فرانسوی امکان پذیر می باشد ( یقینا نه در هر دانشگاهی) پس شما جهت تحصیل در این کشور احتیاج به مهارت و سابقه زبان به مقدار زیاد در حد آکادمیک خواهید داشت.
پس احتیاج داشته تا در کلاسها و دوره های زبان شرکت نموده یا با خودآموزی و بهره مندی از محتواهای آموزشی با اعتبار به فراگیری زبان انگلیسی یا فرانسوی بپردازید. بعد از یادگیری زبان و یا اینکه در حال حاضر آگاهی لازم در زبان دارید، در یکی از آزمون های با اعتبار زبان از سوی دانشگاه های مقصد در کانادا ( آیلتس، تافل، دولینگو وغیره) شرکت کرده و نمره زیادی به اندازه دسته کم حد نصاب اعلام شده بگیرید و مدرک زبان با نمره مورد قبول در دست داشته باشید.

مورد سوم: انتخاب رشته، مقطع تحصیلی و موسسه های آموزشی مد نظر:

پیش از ارتقاء زیادتر و رفتن به مرحله چهارم، از آنجا که یکسری از مدرک های مورد احتیاج بسته به مقطع تحصیلی، رشته تحصیلی و موسسه های آموزشی مد نظر می باشد، پس با در نظر گرفتن مقطع تحصیلی و مخارج های آن و همینطور رشته انتخابی، یک یا چند دانشگاه، کالج و غیره، که به وضعیت شما نزدیک تر است که معمولا وضعیت مالی و صلاحیت های تحصیلی می باشد را انتخاب نمودید، بتوانید برای آنها درخواست پذیرش بفرستید.

شما هیچ محدودیتی درمورد اینکه چند دانشگاه را جهت گرفتن پذیرش تحصیلی انتخاب نمایید، ندارید.

مورد چهارم: تهیه، معادل سازی و ترجمه تمامی مدرک های لازم:

تمام مدرک های لازم، چه مدارک جهت گرفتن پذیرش تحصیلی و چه مدارک لازم جهت صادر کردن ویزای دانشجویی را تهیه، شبیه سازی و ترجمه نموده و آماده داشته باشید. زمانی که در مورد سوم، رشته تحصیلی، مقطع و دانشگاه، کالج و غیرمد نظر، معین می گردد، فهرست کامل مدرک های لازم برای متقاضی معین خواهد شد.

مورد پنجم: اقدام جهت گرفتن پذیرش تحصیلی:

در این مرحله شما با دقت به صلاحیت های تحصیلی و همین طور تمکن مالی خود، بسته به شهریه موسسه آموزشی مورد نظر، مدرک های لازم را تهیه نموده، مرحله های واجب را جهت درخواست ثبت نام انجام شده و فرم های پرشده دانشگاه جهت گرفتن پذیرش تحصیلی انتخاب نمایید، ندارید.

درحقیقت اتفاقا توصیه می گردد که شما به چند موسسه آموزشی که با تمکن مالی شما همخوانی دارد درخواست پذیرش داده و مدرک های خود را بفرستید و به این ترتیب شانس گرفتن پذیرش تحصیلی خود را با دقت به تعداد موسسه های آموزشی انتخابی چند برابر نمایید.

مورد ششم: اقدام جهت گرفتن ویزای تحصیلی

شما بعد از آن که از دانشگاه و یا کالج مورد نظر در کانادا، پذیرش تحصیلی اخذ نمودید، با گرفتن نامه پذیرش تحصیلی و سایر مدرک های لازم که در بند مربوط به مدرک های مورد احتیاج ویزای تحصیلی آمده است، آن هم کاملا با دقت و وسواس زیاد جهت صدور ویزای دانشجویی اقدام خواهید نمود، تنها نکته مهم در این راستا این می باشد که گرفتن پذیرش تحصیلی به معنای صدورقطعی ویزای دانشجویی نخواهد بود.

به عبارتی، شما زمانی که وارد پروسه صدور ویزای دانشجویی خواهید شد، با کوچکترین خطا ( مثل نقص مدرک ها، دادن مدرک های جعلی، دارا بودن سوء سابقه و چندین عامل دیگر )، گرفتن ویزای خود را به خطر خواهید انداخت.

ولی در صورتی که کلیه دستورالعمل ها را به درستی، کامل و با دقت بالا و بدون خطا دنبال نمایید، آنگاه در این حالت عموما بعید می باشد که با دارا بودن پذیرش تحصیلی با اعتبار، ویزای دانشجویی فرد ریجکت شود.

مهاجرت به کانادا

Immigration to Canada

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *